El Mitsubishi de Ricardo Avero, nuevo Legend con Juan Navarro

El pilot espanyol Ricardo Avero va destacar per les seves nombroses victòries en ral·lies de les Illes Canàries

La flamant categoria que estrenarà el 65 Rally Costa Brava està despertant l’interès de molts participants tant a nivell nacional com internacional. L’últim d’ells ha estat l’espanyol Juan Navarro qui, copilotat per Montserrat Flores, s’ha inscrit en la nova categoria Legend. El vehicle amb el qual prendran part de la prova serà el Mitsubishi Galant VR4 Gr. A, el mateix cotxe amb el qual Ricardo Avero es va proclamar campió de Canàries en 1992 i amb el que va finalitzar en la 4a posició del Campionat d’Espanya en aquest mateix any. Cal destacar que aquest vehicle va ser una de les poques unitats fabricades per Ralliart específicament per a asfalt.