Les Porsche Classic Series van celebrar la seva penúltima cita a Alcarràs, amb la participació de 65 pilots, entre 2 i 4 rodes. Guillermo Prenafeta (Suzuki GSXR 750) va fer una segona mànega excepcional, amb només 7 dècimes de penalització en 7 voltes retingudes, que li va valer la victòria de la jornada, per davant d’Alejandro Tejedo i Eduard Lorente. A falta només de la Gran Final del Circuit de Catalunya -el 13 d’octubre- la classificació general segueix comandada per Tejedo (63 punts), per davant de Lorente (53 pts) i Josep Ferrer (51 pts). Fins a 10 pilots tenen opcions matemàtiques de guanyar les Porsche Classic Series en la categoria de motos; l’emoció estarà assegurada fins a l’última màniga del campionat.(Foto Pix Motorr)