OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Final al Circuit de Barcelona-Catalunya va ser molt emocionant, i al pàdoc es va viure una autèntica festa familiar, entre peces de col·lecció, tant en 2 com en 4 rodes.
Francis Dastarac-Gregory Piaud (Porsche 911 Carrera 3.0) han certificat a Espanya la supremacia que van demostrar durant tres anys en els 100 Tours de França, guanyant les BMW Classic Series 2015, amb 145 punts després de les 5 cites. Francesc Palau-Jordi Martínez (Golf CMMC-Xerox) van ser uns durs rivals fins a la mateixa última mànega de la final, cedint només 5,5 punts a l’equip gal. Un altre equip francès, Christian Cabot-tieno Vilier de Ariceta, ocupa finalment la tercera plaça del campionat amb 92,5 punts, just per davant dels seus compatriotes Paul Vinches-Yves Balasse (89,5 punts), i del pilot de BMW Barcelona Premium , Eduardo Conde, amb 81,50 punts.
En l’apartat de les motos, després de revisar un temps de referència erroni en l’última mànega, el campionat se l’adjudica Josep Benaiges, seguit del mític Alejandro Tejedo, i un tercer meritori lloc per al pilot Miquel Colomeda.