#RepiteLaRallyClassicsExperience

Manuel Serrano Godoy, participant amb un Datsun 240Z de 1971, va ser un dels afortunats del sorteig.

Durant la final de les BMW Classic Series, celebrada al Circuit de Barcelona-Catalunya, Grupo CMMC-Xerox va sortejar les últimes inscripcions de #RepiteLaRallyClassicsExperience. Jordi Martínez, en representació de l’empresa col·laboradora i subcampió de la competició, va ser l’encarregat d’atorgar els premis als guanyadors instants previs a la cerimònia de trofeus.

Grupo CMMC-Xerox, partner oficial de RallyClassics, va iniciar la campanya a principis d’any amb l’objectiu d’oferir als pilots l’oportunitat de guanyar inscripcions gratuïtes per a la temporada 2017. En les condicions del sorteig, s’ha reconegut tant aquells inscrits amb un major nombre d’edicions com aquells que debutaven en la prova corresponent. A més de les BMW Classic Series, els participants del XIII Rally Costa Brava Històric, la XXXII Volta Catalunya i el II Criterium Costa Brava Nocturn, també van optar al sorteig d’inscripcions. Així doncs, els guanyadors de la campanya #RepiteLaRallyClassicsExperience d’aquesta temporada han estat els següents:

XIII Rally Costa Brava Històric: Equip BlackMotorsport, Escuderia Clásicos de Mallorca

XXXII Volta Catalunya: Victòria Argimón, Mª Antonia Calvet

II Criterium Costa Brava Nocturn: Ganxons Team, Gigi Classic Team

BMW Classic Series: Manel Serrano Godoy, Benjamin Chabbert